Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Verhalen (oud)Vrijwilligers Lutje Grut

Hallo, 

Mijn naam is Ashley en ik doe dit jaar voor de 7e keer mee als vrijwilliger bij Lutje Grut. Als kind heb ik zelf ook mee gedaan en vond ik het elk jaar prachtig om mee te doen. Ik verheug me elk jaar weer mee te doen en heb er altijd veel plezier. De sfeer die bij Lutje Grut hangt is altijd goed. Ik ga elk jaar, 2 week lang, met veel plezier heen! 

 

Hoi allemaal!

Ik ben Miranda en ben sinds 2007 leiding bij Lutje Grut. Als kind heb ik Lutje Grut pas laat ontdekt. Ik durfde nooit mee te doen, omdat ik niemand kende die meedeed. Toen ik ben overgehaald door mijn broer en ook door vrienden van hem die ook bij Lutje Grut betrokken waren, had ik achteraf spijt dat ik nooit eerder ben heengegaan. Lutje Grut was één groot feest en het maakte helemaal niet uit als je er alleen kwam, want je werd net als ieder ander opgevangen en iedereen mocht meespelen. 
Door alle leuke herinneringen heb ik toen besloten dat ik ook leiding wilde worden bij Lutje Grut. Als kind heeft vooral het  het definitieve afscheidsmoment veel indruk op mij gemaakt. Alle leiding op het podium met het het 3 minuten lied , uit volle borst meezingen en ondertussen pinkte er behoorlijk wat leiding een traantje weg. Toen snapte ik nog niet zo goed waarom ze huilden. Waren ze zo blij dat het voorbij was? Nu weet ik wel beter. Het is fantastisch om als vrijwilliger zo hard mee te werken aan de kindervakantiespelen. Je krijgt er een heleboel plezier voor terug en het is jammer als het voorbij is.