Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Het archief | Lutje Grut 2012

Lutje Grut 2011 | Overzicht archief | Lutje Grut 2013

 

 Bestuur:

 

Voorzitter:

Hallo ik ben Andrea Nieboer.

In 1978 heb ik als kind voor het eerst meegedaan aan Lutje Grut en sinds die keer ben eigenlijk nooit echt meer weg geweest. Door de jaren heen heb ik alle "baantjes" wel gehad bij Lutje Grut. Ik was op mijn 13e hulpleiding in de keuken, was leiding, heb de krant gemaakt, de foto's gemaakt, was de knutselmiep, zat in een sport/spelcommisie, heb op het toneel gestaan, zat eerder in het bestuur, was vele jaren coördinator en zit nu weer in het bestuur.
Lutje Grut is dan ook mijn grootste hobby. Daarnaast reis ik graag en veel, en het liefst naar verre landen. Ook fotograferen doe ik graag.

Ik werk als Casemanager bij Justitie. In de praktijk betekent dat het begeleiden van gedetineerden in de gevangenis.

Tot ziens op Lutje Grut, we maken er weer een ge-wel-dig jaar van!

 

 

 

   

 

 

 Secretaris: Inge van de Berg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Penningmeester:

Hallo ik ben Onno Ringnalda.

Sinds 2002 ben ik zijdelings bij Lutje Grut betrokken.
De eerste jaren beperkte zich dit tot het zeefdrukken van de jaarlijkse t-shirts.
Toen het vorige bestuur begin 2010 aangaf op zoek te zijn naar een nieuw 
bestuurslid heb ik mij aangemeld. Ik vind het belangrijk dat er een stichting is in
Delfzijl die zich belangeloos inzet voor kinderen. Daarnaast reis en lees ik graag.

   

 

 

     

Lid:

Hallo ik ben Chistina Schreuder

Graag wilde ik mij even voorstellen, zodat jullie de achtergrond van de persoon op de foto kennen. Ik ben 30 jaar en zit sinds begin 2011 in het bestuur, maar ik ben sinds mijn 16e al betrokken bij Lutje Grut als leiding/vrijwilliger. In het dagelijks leven ben ik 1e stuurman op een chemicaliëntanker en vaar daarmee door heel Europa. Vandaar dat er ook meerdere jaren zijn geweest  dat ik niet mee kon doen. Mijn hobby's zijn bootje varen en gezellig met vrienden dingen ondernemen. Verder kun je me vinden op de tribune van FC Groningen. Wanneer ik zomers vrij ben, ben ik uiteraard aanwezig bij de gezellige kids van Lutje Grut. Ik hoop jullie dit jaar dan ook allemaal weer te zien.

Tot ziens!

 

 

 Lid: Robin Lok    

 

 

     Lid: Esther Vlieg

 

 

 

Hallo ik ben Fokko Bronsema, bestuurslid en webdesigner

De eerste keer dat ik mee heb gedaan aan Lutje Grut was in 2006. Eerst was ik leider van een groep kinderen, in latere jaren heb ik ook meegedaan, maar meer op de achtergrond van de vakantiespelen. Op dit moment ben ik 27 jaar en volg een studie Technische Informatica aan de Hanzehogeschool in Groningen. Voor Lutje Grut ben ik nu bezig met het ontwikkelen van deze website en verzorg hiervan het technische gedeelte (scripting, backup en ondersteuning). Mijn hobby is het zijn van vrijwilliger bij zwemvereniging SASE. Hier begeleid ik kinderen die extra aandacht nodig zijn bij hun zwemlessen.Verder kijk ik regelmatig naar tennis en voetbal 

 

 

   

`

 

Juridisch Adviseur, Mathieu Paapst

 

Hallo ik ben Mathieu Paapst

 

Ik heb vanaf 1981 als kind meegedaan aan Lutje Grut, was later leiding en EHBO-er. In 2002-2003 heb ik in het bestuur gezeten. Vanaf 2003 ben ik juridisch adviseur van de stichting.

In het dagelijks leven ben ik docent Rechtsgeleerdheid aan de Rijks Universiteit te Groningen. Tevens ben ik de vice-voorzitter van het juristenteam van de landelijke scouting.