Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Informatiemail Spooktocht

 

Verstuurd: 3-10-2011 om 18:52
Onderwerp: Informatie spooktocht aanstaande zaterdag

Delfzijl,  13 november 2012

Hoi,

Leuk dat je je hebt opgegeven om mee te gaan met de spooktocht aanstaande zaterdag 17 november. Via deze mail willen we je graag informatie geven over de spooktocht.

We verzamelen allemaal om 19:20 op Gevelsteen 4 in Delfzijl. Dit is de locatie waar we dit jaar Lutje Grut hebben gehad. Vanaf hier gaan we gezamenlijk met de auto naar Zeerijp toe. Er zijn voldoende auto’s beschikbaar en iedereen die met een auto rijdt krijgt hier later nog aanvullend bericht van.

Vervolgens hopen wij te vertrekken om 19:30 richting Zeerijp en gaan wij daar beginnen aan de spooktocht.

We hebben gereserveerd (en betaald) voor 50 mensen. Aangezien we de spooktocht niet kunnen lopen met een groep van 50 mensen, worden we verdeeld in 7 groepen van ongeveer 7 mensen per groep. We hebben van te voren geen indeling gemaakt zodat iedereen met zijn eigen favoriete groep kan meelopen.

De spooktocht is een tocht door het bos met onverharde (en waarschijnlijk vieze en natte) paden. Denk hieraan wanneer je je aankleed voor de spooktocht J.

Elke groep start 5 minuten na de vorige groep. Dit houdt in dat we op elkaar moeten wachten. Houd hier rekening mee dat drank en eten op eigen kosten is. Aan het einde van de tocht is er snert beschikbaar op kosten van Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl (Lutje Grut).

Wanneer elke groep de spooktocht heeft gelopen, gaan we weer gezamenlijk terug naar Gevelsteen 4 (locatie Lutje Grut). We verwachten rond 23:45 terug te zijn.

Omdat de spooktocht wordt georganiseerd door spooktocht Zeerijp, zijn wij gebonden aan hun regels. Deze regels zijn als bijlage (klik) toegevoegd.  Het is belangrijk om deze even door te lezen. Belangrijke punten zijn:

5. Het is ten strengste verboden de medewerkers van de spooktocht (spoken en organisatie medewerkers) te belemmeren tijdens hun werkzaamheden. Lichamelijk contact met de spoken is niet toegestaan, ook zullen de spoken u niet aanraken.                                                                 

6. Het gebruik van zaklantaarns door deelnemers is niet toegestaan.

15. Het nuttigen van alcohol/drugs is voor en tijdens de tocht niet toegestaan.

14. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die onder invloed van alcohol of andere verdovende/geestverruimende middelen verkeren deelname aan de tocht te ontzeggen. In voorkomende gevallen vindt geen restitutie plaats van reeds betaalde gelden.

Om je alvast een beetje voor te bereiden op de spooktocht is het leuk om de website ervan te bekijken. Dit is www.spooktochtzeerijp.nl.

Tot slot een opsomming van de tijden:

Wanneer:  Zaterdag 17 November 2012
Verzamelen : 19.20 op Gevelsteen 4 te Delfzijl (locatie Lutje Grut 2012)
Vertrek : 19.30 uit Delfzijl naar Zeerijp
Aankomst: 20.00 Zeerijp , mogelijkheid om iets te drinken op eigen kosten. 
Aanvang Spooktocht:  de 1e groep gaat lopen om 20.30 
Lutje Grut gaat lopen in 7 groepen, elke groep vertrekt 5 minuten naar elkaar.Na afloop: Snert voor iedereen die wil op kosten van Lutje Grut.

Gezamenlijk terug in Delfzijl: 23:45

Voor meer informatie, vragen of mededelingen kun je contact opnemen met Fokko Bronsema (Secretaris) op telefoonnummer 06 42574131 of via mail en dat is secretaris@kindervakantiespelendelfzijl.nl.

Tot slot, en zeker niet onbelangrijk. Tijdens de spooktocht , zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06 42574131.

Tot aanstaande zaterdag!

Met vriendelijke groet.

Het bestuur.