Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Mail nieuwjaarsfeestje

 
 Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl

Uitnodiging voor Het Nieuwjaarsfeestje van 2013!

 

Delfzijl 09-01-2013

Hallo allemaal!

Allereerst willen wij jullie allemaal een spetterend 2013 toewensen!

Het bestuur heeft besloten om naast de reünie van afgelopen september toch ook een nieuwjaarsfeestje te organiseren. Dit omdat het niet alleen leuk is om elkaar af en toe gewoon weer allemaal even te zien maar ook omdat wij deze keer iets met jullie willen delen, we hebben jullie nodig.

Wij beseffen ons dat wij zonder jullie vrijwilligers nergens zijn, jullie zijn degenen die bepalend zijn voor het succes van de speelweken. Maar wat deelt het bestuur nou met de vrijwilligers over de organisatie?, wat weten jullie over wat wij het hele jaar nou eigenlijk doen? Hoe kijken jullie nou aan tegen het bestuur, waarvan denk jij nou dat het misschien leuker kan?, of anders kan?

Naast dat we dus een enorm gezellige avond willen hebben met elkaar, willen wij jullie vragen om een gedeelte van deze avond dus ook eens met elkaar van gedachten te wisselen en tweezijdig openheid van zaken te geven en te verkrijgen over de dingen die jullie en ons  bezighouden.

We nemen de uitkomsten van de avond waar mogelijk is mee in de organisatie van de speelweken van 2013 die dit jaar het thema “SUPERHELDEN” meegekregen heeft. Ook proberen wij deze avond  duidelijk te krijgen waar jij je misschien extra voor in wilt gaan zetten tijdens of in de aanloop naar de speelweken van 2013. En wie weet zijn dit volledig nieuwe en tot op heden voor ons onbekende onderdelen binnen onze bestaande programmering….

Grijp dus nu je kans en kom!

Esther en Andrea hebben de organisatie van deze avond in handen en zij willen jullie ook namens de rest van het bestuur uitnodigen voor zaterdag 26 januari aanstaande.

Het nieuwjaarsfeestje wordt gehouden in het clubgebouw van de Schuttersvereniging Delfzijl aan het Zwet 36 te Farmsum. Jullie zijn welkom vanaf 19.30 en de avond duurt tot 23.30.

Omdat we de reünie/spooktocht als Stichting hebben betaald vragen we nu een eigen bijdrage van 3 euro. Daarnaast krijgt iedereen 5 consumptiemunten. Meer consumptiemunten zijn voor eigen rekening aan te schaffen. Omdat we de catering van de hapjes en versnaperingen zelf organiseren, vragen we jullie te laten weten of je komt.

Aanmelden voor het nieuwjaarsfeestje kan via http://www.kindervakantiespelendelfzijl.nl/website/nieuwjaarsparty.html

We hopen op een grote opkomst ook in verband met ons extra doel van deze avond.

Dus hopelijk zien we jullie allemaal op de 26e januari!

Met vriendelijke groeten,

Namens het Bestuur,

Andrea Nieboer