Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Brief ouders Lutje Grut 2018

 
 Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl

 

Delfzijl, 16-07-2018

 

Hallo ouder(s)/verzorger(s):

U heeft uw kind(eren) opgegeven voor Lutje Grut 2018. Het thema van dit jaar is “Lutje Grut Diep in de Zee". In deze brief komen een aantal praktische zaken aan de orde en daarom adviseren wij u deze brief goed te lezen en te bewaren tijdens de speelweken. U kunt de brief ook terugvinden op onze website.

Pasje: Op de deelnemerspas staat belangrijke informatie over uw kind voor de leiding. Daarom is het belangrijk dat het pasje iedere dag wordt meegenomen naar Lutje Grut. Als u inmiddels betaald heeft, treft u bijgesloten het pasje van uw kind. De pasjes voor de 2e week kunt op de maandagochtend van week 2 afhalen op het terrein.

Locatie: Lutje Grut vindt dit jaar plaats in en om gymlokaal "het Rek" aan de Gevelsteen 4 te Delfzijl.

Tijden: De kinderen worden om 09.00 uur op het terrein verwacht. U kunt uw kind om 16.30 uur weer ophalen.

Fiets: Dagelijks zijn er excursies en of spel/sport activiteiten die niet op het eigen terrein plaatsvinden. De kinderen zullen naar de verschillende activiteiten fietsen. Daarom vragen wij u er voor te zorgen dat de kinderen iedere dag hun fiets bij zich hebben.

Eten en drinken: De kinderen moeten zelf een lunchpakketje meenemen en een beker. Voor drinken wordt gezorgd. Vergeet niet broodtrommel en beker te voorzien van de naam van uw kind.

Kleding: Gelet op de verschillende activiteiten en kans op vies worden, is het verstandig kinderen oude en gemakkelijk zittende kleding en schoenen aan te trekken; geen sandalen slippers of blote voeten! Wanneer kinderen brildragend zijn, graag een oude bril opzetten. Als er regen verwacht wordt, geef de kinderen dan ook regenkleding mee. Voor kwijtgeraakte kleding geldt: wanneer ze voorzien zijn van een naam, zijn ze makkelijker terug te vinden.

Ongewenst gedrag: Lutje Grut is een groot feest voor kinderen, georganiseerd en begeleid door vrijwilligers. Het bestuur behoudt zich het recht voor om als gevolg van ongepast gedrag van kinderen, ouders, verzorgers en vrijwilligers, uit te sluiten van (verdere) deelname.

Informatie: Voor bepaalde activiteiten krijgen de kinderen een opgavebrief mee naar huis. Bij de ingang hangt een mededelingenbord waar alles wat van belang is omtrent programma/wijzigingen/activiteiten op vermeld staat. Dagelijks worden de belangrijkste mededelingen ook op onze website vermeld, houd deze daarom ook goed in de gaten. Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje voor ons achterlaat in ons gastenboek.

Ziek/afmeldingen: Tijdens de spelen kan het voorkomen dat er een kind ziek word of geen zin meer heeft. U kunt dan contact opnemen met het nummer 06-81106628 om uw kind dan af te melden.

Tot slot wensen wij iedereen heel veel plezier!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Albert Schreuder