Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Home

Nieuwsmodule foto

In de zomervakantie worden er in Delfzijl ieder jaar vakantiespelen georganiseerd voor basisschoolkinderen onder de naam "Lutje Grut".
Tijdens de twee zomerspeelweken kunnen de kinderen, in kleine groepen verdeeld, meedoen aan verschillende activiteiten zoals:
hutten bouwen, excursies, knutselen, workshops, varen, zwemmen, paardrijden, popcorn en pannenkoeken bakken en diverse sport- en spelactiviteiten.

Lutje Grut is in 2019 van 15 t/m 19 juli (week 1) en van 22 juli t/m 26 juli (week 2). Thema: Disco! Meer informatie kunt u vinden onder algemene informatie.

Aanmeldformulieren 2013

Gepubliceerd: Zaterdag 18 mei 2013

Vandaag zijn de aanmeldformulieren op alle basisscholen in de gemeente Delfzijl bezorgd.

Nah ja alle.... op de Daltonschool de Ripperdaborg konden we geen brievenbus vinden, dus zulke superhelden zijn we niet. De aanmeldformulieren van deze school zullen dus nog met de post worden verstuurd, zo word de postbode onze superheld!

Volgende week na de pinksterdagen zullen de juffen en meesters de formulieren uitdelen in de klassen, en voor 10 juni moeten jullie ze weer ingeleverd hebben op de scholen.

Dit jaar houden we een ook een test met opgave via internet, klik hier voor meer informatie!

Onder toezicht van superheld Skye de poes zijn de formulieren per school en aantal op stapels gelegd, klaar om in de enveloppen te gaan.
OBS de Ripperdaborg is de kleinste school met 53 kinderen, OBS de Noorderbreedte is de grootste school met 268 leerlingen!

Greig Coutts heeft dit jaar meegeholpen met het rondbrengen van de enveloppen naar de scholen. 

De bootjes liggen op hun zomerplekje!

Gepubliceerd: Zondag 5 mei 2013

Twee weken geleden mailde Jakob Rozeboom http://www.rozeboomsloopwerken.nl/: "Ik heb de bootjes van jullie alweer in het water gelegd!" Super fijn, dus weer een warm dank je wel voor onze gratis winterstalling en de superservice! Vandaag hebben Anke Pijper, Inge v/d Berg, Albert Scheuder en Stass Jansema ze vanuit Appingedam naar Boerencamping "de Leeuw" in Uitwierde gevaren waar ze blijven liggen tot aan Lutje Grut!

 

Op de foto"s: Albert Schreuder en Stass Jansema

Tekenwedstrijd 2013! Superhelden!!!

Gepubliceerd: Dinsdag 23 april 2013

Afgelopen maandag was het dan weer zover, de jaarlijkse tekenwedstrijd van Lutje Grut!

Dit jaar in het thema "Superhelden"

 

 

  Justin Schudde als Zorro!

Robin Lok, Justin Schudde, Mirthe Timmer en Inge van de Berg hebben daarom afgelopen maandag 22 april weer alle groepen 7 en 8 van de basisscholen in de gemeente Delfzijl bezocht.

En we zijn nu alweer zooooo nieuwschierig... Welk kind maakt dit jaar de mooiste tekening en maakt daarmee onze nieuwe promoposter. Nog een paar weken en we zullen het weten.

Wij zijn Kroonappel!

Gepubliceerd: Woensdag 3 april 2013

Owh echt we zijn zo trots! De inwoners van de gemeente Delfzijl hebben onze Stichting verkozen als kroonappel in de gemeente in de categorie Jeugd.

Wij willen een ieder die op ons gestemd heeft hartelijk bedanken!

 Zie hier onze oorkonde , gekregen van het Oranjefonds!

Foto's Nieuwjaarsborrel/Brainstormsessie

Gepubliceerd: Zondag 27 januari 2013

Hallo Allemaal!

Het was gister een erg geslaagde avond! Van tevoren hadden we er wel bedenkingen over maar het was prachtig. Dank voor jullie input het heeft ons nieuwe inzichten gegeven en er waren veel goede en bruikbare ideeën waar we absoluut wat mee gaan doen!!!

Wil je de foto's zien van gisteravond, klik dan hier op deze link!

 

Groeten Andrea

 

Nieuwjaarsfeestje zaterdag 26 januari

Gepubliceerd: Woensdag 9 januari 2013

Op zaterdag 26 januari aanstaande wordt er door ons een nieuwjaarsfeestje gehouden voor alle vrijwilligers van Lutje Grut 2012. Meer informatie is per mail naar alle vrijwilligers gestuurd. 

Deze mail is ook terug te lezen op http://www.kindervakantiespelendelfzijl.nl/website/infonieuwjaarsparty.html

Wanneer je geen mail van ons hebt ontvangen maar wel hebt meegeholpen als vrijwilliger tijdens Lutje Grut 2012. Dan mag je dit bericht als uitnodiging beschouwen.

Boten weer uit het water en gestald voor de winter

Gepubliceerd: Zaterdag 24 november 2012

Hoera!

 

Vandaag heeft VOF Rozeboom uit Appingedam wederom belangeloos onze boten uit het water gehaald, en kunnen ze daar fijn de hele winter liggen! Rozeboom bedankt!!!!!

http://www.sloopbedrijf-info.nl/bdr964551-rozeboom-vof.html

Bestuur 2013

Gepubliceerd: Donderdag 22 november 2012

Zoals velen van jullie weten hebben wij via onze Facebook pagina, Twitter en via de lokale pers een oproep gedaan tot een nieuw bestuurslid. Hier hebben wij gelukkig reacties op gehad. De vacture is inmiddels gesloten en de gesprekken zullen eind november begin december plaatsvinden, wij hopen snel ons nieuwe bestuurslid aan jullie voor te stellen!

Foto's spooktocht

Gepubliceerd: Donderdag 22 november 2012

  De foto's van de spooktocht staan online en zijn terug te vinden onder Lutje Grut 2012 / Foto's / Spooktocht. 

Foto's spooktocht

Gepubliceerd: Zondag 18 november 2012

Het was superleuk, maar helaas alweer afgelopen. De foto's worden zo snel mogelijk op de website geplaatst. Wanneer er iemand zelf foto's heeft gemaakt dan willen wij deze ook graag op de website plaatsen.

Daarom willen we iedereen die foto's heeft gemaakt vragen om deze op te sturen naar info@kindervakantiespelendelfzijl.nl