Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Home

Nieuwsmodule foto

In de zomervakantie worden er in Delfzijl ieder jaar vakantiespelen georganiseerd voor basisschoolkinderen onder de naam "Lutje Grut".
Tijdens de twee zomerspeelweken kunnen de kinderen, in kleine groepen verdeeld, meedoen aan verschillende activiteiten zoals:
hutten bouwen, excursies, knutselen, workshops, varen, zwemmen, paardrijden, popcorn en pannenkoeken bakken en diverse sport- en spelactiviteiten.

Lutje Grut is in 2019 van 15 t/m 19 juli (week 1) en van 22 juli t/m 26 juli (week 2). Thema: Disco! Meer informatie kunt u vinden onder algemene informatie.

Foto,s Scholenbezoek ivm de tekenwedstrijd en Politieburo

Gepubliceerd: Donderdag 17 maart 2011

 

Wij willen de Sterre der Zee, de Windroos, de Jan Ligthart, het Baken, Tasveld, de Garven, de Vore,
de Zaaier, ,t Zigt, de Viking/Noorman, de Brandaris, de Meerpaal, de Ripperdaborg, de Rengersborg en de poltie van het korps Delfzijl bedanken voor hun medewerking en gastvrijheid!

Tot over 2 weken wanneer we alle tekeningen van de kinderen weer op komen halen!

PS: aan de scholen die zelf foto,s hebben gemaakt van ons bezoek, we zouden het leuk vinden als jullie ons die zouden mailen, dit kan middels het contactformulier, waar u direkt een bijlage kunt meesturen!

Bezoek basisscholen op 17-03-2011

Gepubliceerd: Woensdag 16 maart 2011

Morgen worden de groepen 7 en 8 van alle basischolen in de Delfzijl bezocht door een politieagent en 2 boeven! De boeven gaan alle kinderen iets vertellen over Lutje Grut, en aan de kinderen vragen of ze een mooie tekening willen maken. Over 2 weken worden de tekeningen weer opgehaald op de scholen, en word de allermooiste tekening uitgezocht door de boeven. Het kind wat de mooiste tekening heeft gemaakt komt vervolgens in de krant te staan met zijn of haar foto en tekening.

Van de winnende tekening word de promotieposter van Lutje Grut 2011 gemaakt!

Kids tot morgen, en wees niet bang hoor! Politieagent Robin past goed op dat de boeven geen foute dingen gaan doen!

Doe Mee! Koninginnedag en Knutseldag Lutje Grut 2011

Gepubliceerd: Maandag 28 februari 2011

Lutje Grut staat ook dit jaar op de Koniginnedag in Delfzijl. (In het centrum op het kinderplein, rondom de molen) Dit om nieuwe leiding te werven voor dit jaar, maar ook om aan ouders te laten zien wat Lutje Grut is en wat wij organiseren voior de kinderen. Om hier deze dag te kunnen staan zoeken wij nog vrijwilligers die ons deze dag willen helpen om in onze stand te staan. Je kunt je opgeven via dit formulier.

 

Ook hebben we dit jaar weer een knutseldag waarop we alle versieringen voor de locatie gaan maken. De knutseldag is dit jaar op zondag 10 juli bij Esther Vlieg en Edwin Peters op boerderij "de Leeuw" aan de Nansumerweg 6 te Uitwierde. We hopen jullie ook daar allemaal te zien. Hiervoor kunnen jullie je al aanmelden via dit formulier

Groeten Robin Trieneke en Petra

Geschreven Archief 1956-1976

Gepubliceerd: Donderdag 24 februari 2011

De (ontstaans) geschiedenis van Lutje Grut is nu geplaatst onder het archief. Wie zijn de grondleggers van Lutje Grut?, en waarom is het bedacht? Wat waren de locaties, de thema,s en de leuke weetjes door de jaren heen?

Schriftelijk, omdat er niet veel materiaal over is (toch zal dit nog verder uitgebreid worden), en omdat er geen foto/dia/filmmateriaal van is. Des-al-niet-te-min, erg leuk om eens te lezen!

Commissieleden en Archief

Gepubliceerd: Woensdag 23 februari 2011

De commissieleden voor 2011 zijn bekend, en zijn te vinden onder Lutje Grut 2011/Organisatoren.
Ook zijn er nog enkele vacatures, waarop gereageerd kan worden!


Daarnaast is het gehele digitale fotoarchief van 2004-2010 nu te zien, wellicht leuk om eens kijkje te nemen

Sponsoren

Gepubliceerd: Maandag 21 februari 2011

De eerste sponsoren staan nu op de site, onder Lutje Grut 2011!
Wilt u ook een donatie doen? Of heeft u goederen of diensten aan te bieden?
U kunt dan altijd kontakt met ons opnemen, en ook uw bedrijf/s(naam) word op onze site geplaatst!!!

Het bestuur en webdesigner stellen zich voor

Gepubliceerd: Donderdag 10 februari 2011

Onder het tabblad Lutje Grut 2011 stelt niet alleen het nieuwe bestuur maar ook onze webdesigner zich vanaf vandaag aan iedereen voor.

Foto's reunie

Gepubliceerd: Zondag 30 januari 2011

De foto's van de reunie staan nu op de website, ze zijn hier terug te vinden.

Maatschappelijke stage

Gepubliceerd: Dinsdag 18 januari 2011

Vanaf het schooljaar 2010-2011 worden maatschappelijke stages voor scholieren van het middelbaar onderwijs verplicht. Lutje Grut bied de mogelijkheid om je maatschappelijke stage stage bij hen te doen, wel moet je dan 14 jaar of ouder zijn. Voor informatie kun je telefonisch contact opnemen met Andrea Nieboer  tel.nr 06-22262213

Happy New Year

Gepubliceerd: Zaterdag 1 januari 2011

Het bestuur van St. Kindervakantiespelen Delfzijl wenst iedereen een spetterend nieuwjaar !!!!!,

ook kun je je vanaf vandaag aanmelden als vrijwilliger voor Lutje Grut 2011, wacht niet en doe het snel..