Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Home

Nieuwsmodule foto

In de zomervakantie worden er in Delfzijl ieder jaar vakantiespelen georganiseerd voor basisschoolkinderen onder de naam "Lutje Grut".
Tijdens de twee zomerspeelweken kunnen de kinderen, in kleine groepen verdeeld, meedoen aan verschillende activiteiten zoals:
hutten bouwen, excursies, knutselen, workshops, varen, zwemmen, paardrijden, popcorn en pannenkoeken bakken en diverse sport- en spelactiviteiten.

Lutje Grut is in 2019 van 15 t/m 19 juli (week 1) en van 22 juli t/m 26 juli (week 2). Thema: Disco! Meer informatie kunt u vinden onder algemene informatie.

Op naar 2012 en de reŁnie!

Gepubliceerd: Woensdag 28 december 2011

Het bestuur van de Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl wenst alle kinderen vrijwilligers sponsoren en alle anderen die de speelweken jaarlijks weer tot een groot succes maken een spetterend 2012!

Esther en Robin zijn druk met de reünie te organiseren voor de vrijwilligers die gepland staat voor maart 2012, binnenkort horen horen jullie meer van hen hierover!

De bootjes zijn weer bij Rozeboom!!!

Gepubliceerd: Zaterdag 22 oktober 2011

Vorige week hebben Christina Albert en Inge de bootjes van Delfzijl naar Appingedam gevaren. Fokko en Onno hebben vanochtend geassisteerd bij het uit het water halen van de bootjes. Wederom zijn ze belangeloos uit het water gehaald door Rozeboom V.O.F. in Appingedam, die ze ook voor de gehele winter weer zal opslaan!. Wij zijn Rozeboom hier wederom erg dankbaar voor!!!

 

   

Onno en Fokko assisteren bij het uit het water halen van de bootjes bij Rozeboom.

 www.rozeboomsloopwerken.nl

Bestuur 2012 bekend!

Gepubliceerd: Woensdag 5 oktober 2011

Gisteren heeft het bestuur van 2011 zijn functie neergelegd en is er middels stemming een nieuw bestuur gekozen.

Het nieuwe bestuur kent nog 3 van de 5 leden van vorig jaar, en heeft 4 "nieuwe" gezichten. 

De 4 nieuwe leden zijn niet geheel nieuw, allen hebben al een geschiedenis binnen  Lutje Grut, van vorig jaar totaan verder terug in de geschiedenis.

Het nieuwe bestuur ziet er als volgt uit:

Andrea Nieboer Voorzitter
Inge Veldman-v/d Berg Secretaris
Onno Ringnalda Penningmeester
Christina Schreuder Lid
Esther Vlieg Lid
Fokko Bronsema Lid
Robin Lok Lid

De nieuwe leden stellen zich binnenkort aan jullie voor op deze website.

Mededeling betreffende groepsfoto's en DVD's

Gepubliceerd: Maandag 3 oktober 2011

De groepsfoto's en de DVD's besteld op de eindmanifestaties en de groepsfoto's voor alle vrijwilligers die meegedaan hebben, zijn overgedragen aan de (stads)post.

Nieuws rondom het Bestuur

Gepubliceerd: Donderdag 22 september 2011

In juni van dit jaar heeft Dennis Boer laten weten uit het bestuur te gaan, en in september heeft ook Albert Schreuder laten weten zich niet meer verkiesbaar te stellen. Zowel Dennis als Albert hebben laten weten het te druk te hebben en hun andere werkzaamheden niet meer te kunnen combineren met het werk voor de Stichting. Wij vinden dit begrijpelijk maar wel enorm jammer. Wij willen Dennis en Albert bedanken voor hun inzet, maar weten ook dat het afscheid niet definitief zal zijn, beide mannnen blijven langs andere wegen betrokken bij onze werkzaamheden.

Tot onze verassing hebben zich ondertussen veel meer nieuwe personen beschikbaar gesteld voor het bestuur, en met een aantal van hen zijn al gesprekken gevoerd. Op 4 oktober zal het huidige nog overgebleven bestuur hun funktie neerleggen en zal er middels een stemming het bestuur voor 2012 worden gekozen.

Het huidig bestuur heeft ervoor gekozen om de gekozen aspirant bestuursleden mee te laten stemmen in een keuze voor het dagelijks bestuur.

Begin oktober zal het nieuwe bestuur dan ook direkt aan iedereen worden voorgesteld op deze site.

Kunstproject nu aanbeland in Duitsland Zweden en Oostenrijk!

Gepubliceerd: Dinsdag 20 september 2011

Kunstwerk wat gevonden is in een strandstoel op het Duitse waddeneiland Juist.

 

Graag willen wij u laten weten dat er ondertussen kunstwerkjes gevonden zijn op een eilandje in het Lauwersmeer welke meegegaan is naar Kampen, dat er een kunstwerkje is gevonden op Borkum (Duitsland) wat is meegenomen naar Zweden, en dat er in Juist (Duitsland) een kunstwerkje gevonden is wat meegenomen is naar Oostenrijk! Kortom het project is meer dan geslaagd! Lees daarom geregeld de laatste reacties onder het tabblad Kunstproject. Gewoon omdat het leuk zo leuk blijft!

Mededeling betreft groepsfoto's en DVD's

Gepubliceerd: Maandag 19 september 2011

De groepsfoto's en DVD's die zijn besteld op de eindmanifestatie, worden volgende week verstuurd.

Tevens ontvangen dan ook alle leiding en hulpleiding een groepsfoto van zijn of haar groepje.

 

Groepsfoto vrijwilligers en kinderen

Gepubliceerd: Woensdag 10 augustus 2011

De Albert Heijn in Delfzijl heeft ervoor gezorgd dat wij dit jaar aan alle vrijwilligers een gezonde maaltijd aan konden bieden, hiervoor zijn wij de Albert Heijn zeer erkentelijk!

Hieronder een groepsfoto van alle kinderen en vrijwilligers van de tweede week "Lutje Grut".

Klik op de foto voor een grotere versie.

Foto's week 2 staan vanaf nu online!

Gepubliceerd: Dinsdag 9 augustus 2011

Alle foto's van week 2 zijn nu ook geplaatst!

De foto's op de donderdagavond en de vrijdagavond zijn van het avondprograma wat georganiseerd werd voor de vrijwilligers die meededen aan "Lutje Grut".

Foto's week 1 staan vanaf nu online!

Gepubliceerd: Maandag 8 augustus 2011

Alle foto's van week 1 zijn geplaatst!

De foto's op de maandagavond, donderdagavond en vrijdagavond zijn van het avondprogramma wat georganiseerd werd voor de vrijwilligers die meededen aan Lutje Grut.  

Heeft u zelf nog foto's die wij aan de foto's kunnen/mogen toevoegen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.