Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Home

Nieuwsmodule foto

In de zomervakantie worden er in Delfzijl ieder jaar vakantiespelen georganiseerd voor basisschoolkinderen onder de naam "Lutje Grut".
Tijdens de twee zomerspeelweken kunnen de kinderen, in kleine groepen verdeeld, meedoen aan verschillende activiteiten zoals:
hutten bouwen, excursies, knutselen, workshops, varen, zwemmen, paardrijden, popcorn en pannenkoeken bakken en diverse sport- en spelactiviteiten.

Lutje Grut is in 2018 van 23 t/m 27 juli (week 1) en van 30 juli t/m 3 augustus (week 2). Thema: Lutje Grut diep in de zee! Meer informatie kunt u vinden onder algemene informatie.

Gezocht: Bestuurslid.

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018

Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl organiseert in de zomer jaarlijks twee speelweken voor basisschoolkinderen.  De stichting is op zoek naar een nieuw bestuurslid die zich herkend in onderstaand profiel.

Het dagelijkse bestuur bestaat uit de voorzitter, penningmeester en secretaris.  En wordt aangevuld door vier bestuursleden. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het financiële, organisatorische, het beleid en de vrijwilligers die werkzaam zijn voor de Stichting. Het bestuur bewaakt bij de besluitvorming de missie en de visie van de Stichting. Het bestuur heeft een belangrijke rol in het onderhouden van het externe netwerk.

 

Functiebeschrijving

De werkzaamheden van het bestuur bestaan in hoofdlijnen uit de volgende activiteiten:

 • Alle voorbereidende werkzaamheden in aanloop richting de Kindervakantie speelweken

 • Bijwonen van bestuursvergaderingen (gemiddeld 1 keer per 4 weken).

 • Het werven van vrijwilligers en sponsoren.

 • Het onderhouden van externe contacten.

 • Het verzorgen van faciliteiten voor tijdens de speelweken.

 

Functie- eisen

 • Affiniteit met de doelgroep.

 • 21 jaar of ouder.

 • Creatief en overstijgend kunnen denken.

 • Zowel zelfstandig als in groepsverband kunnen werken.

 • Iemand die betrouwbaar is en verantwoordelijkheid neemt.

 • Communicatief vaardig.

 • BHV en bestuurservaring is een pré.

 

Nadere informatie

Het betreft een functie op vrijwillige basis. De functie is voor de duur van een jaar. Van 1 januari 2019 tot en met 31 december 2019.

 

Sollicitatie richten aan

U kunt uw motivatiebrief mailen naar info@kindervakantiespelendelfzijl.nl ter name van Petra Delger. U kunt reageren op deze vacature tot uiterlijk 1 november 2018.

 

Uit de ontvangen motivatiebrieven wordt een selectie gemaakt. U wordt uiterlijk begin november 2018 via de mail op de hoogte gesteld of u wordt uitgenodigd voor een gesprek. De  gesprekken zullen gevoerd worden door het dagelijks bestuur.

 

Gevonden voorwerpen

Gepubliceerd: Zaterdag 4 augustus 2018

Iets kwijt?

 

Op onze Facebook-pagina staan foto's van alle gevonden voorwerpen. Stuur een privé berichtje via Facebook om een afspraak te maken om het op te halen!

Het zit erop!

Gepubliceerd: Vrijdag 3 augustus 2018

Dat was het dan... Lutje Grut 2018 zit erop!

Misschien wel de warmste Lutje grut ooit, maar wat was het geweldig!!

 

Namens het bestuur willen we nogmaals iedereen bedanken die deze 2 geweldige weken mogelijk hebben gemaakt!!

 

Wil je de twee weken opnieuw beleven, of ben je nieuwsgierig wat de kinderen allemaal gedaan hebben? Bekijk dan allen foto's op deze website!

 

We zien iedereen graag volgend jaar weer zodat we er net zo'n feest van kunnen maken als dit jaar!

 

Nu gaan we eerst onze slaap inhalen, weltrustenTong uitsteken

 

Morgen gaan we los!

Gepubliceerd: Zondag 22 juli 2018

Morgen is het dan eindelijk zo ver: Lutje grut 2018! Met dit jaar het spetterende thema: Diep in de zee!

 

De weergoden zijn positief gezind de komende weken. Volgens de voorspellingen worden we overladen met zonnestraaltjes!

 

Om het hoofd koel te houden hebben wij gezorgd voor gave waterspellen! Denkt u erom dat u zorgt voor een extra setje kleding in de tas?

 

Tot morgen!!Stoer

Kans voor uw Kind

Gepubliceerd: Donderdag 31 mei 2018

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via Kans voor uw Kind te betalen. https://www.kansvooruwkind.nl/vrije-tijd-cat/

Aanmelden moet nog wel via onze website of per mail.
https://www.kindervakantiespelendelfzijl.nl/kids/

Aanmelden kinderen.

Gepubliceerd: Dinsdag 29 mei 2018

Vanaf vandaag is het aanmeldingsformulier voor de kinderen geopend op de website!

Aanmelden kan via de link: https://www.kindervakantiespelendelfzijl.nl/kids/

Week 1 zal van 23juli t/m 27 juli zijn en week 2 van 30 juli t/m 3 augustus. De kosten zijn dit jaar verlaagd van 18,50 euro naar 17,50 euro per kind per week.

Nieuw dit jaar is dat er geen aanmeldformulier meer naar de scholen in Delfzijl gaan, het is alleen mogelijk om via de website aan te melden of via ons e-mailadres info@kindervakantiespelendelfzijl.nl.

Voor ouders/ verzorgers die gebruik maken van Kans voor uw Kind, wij staan nog niet op de website. Dit zal binnenkort gebeuren.

Je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger!!

Gepubliceerd: Zondag 18 februari 2018

Je kunt je weer aanmelden als vrijwilliger voor de mooiste 2 weken van de zomervakantie!Stoer

Maar liefst 18 (!!) vrijwilligers hebben het formulier al weten te vinden!!

 

Dus: Heb je zin om in wat voor vorm dan ook een bijdrage te leveren aan deze fantastische weken, meld je dan aan!

Opbrengst Glazen Kroeg

Gepubliceerd: Zondag 28 januari 2018

Dat was het dan! De Glazen Kroeg zit erop. Kevin hebben ze vrijgelaten en mag weer eten. Met een totaal opbrengst van €11.000,63 mag er wel gezegd worden dat het een zeer groot succes was. Van het totaal bedrag heeft Kindervakantiespelen Delfzijl een deel van maar liefst €2400,37 ontvangen. Helemaal geweldig! Wij willen het team van de Glazen Kroeg en natuurlijk Kevin Meertens bedanken voor hun inzet.

Ook hebben wij afgelopen zaterdag een cheque mogen ontvangen namens Odd Fellows. Die hebben doormiddel van een boekenmarkt geld ingezameld voor de Voedselbank, Kriebeldam en ons. Hier hebben wij €300 van mogen ontvangen ook Odd Fellows bedankt voor jullie inzet voor ons.

Bestuurs wijziging

Gepubliceerd: Dinsdag 9 januari 2018

Wij wensen u allen nog een goed 2018.

Een paar maand geleden heeft er op onze website een advertentie gestaan voor een vacature als bestuurslid, wij mogen jullie mededelen dat Emilie Wiersma ons team zal komen versterken. Wij willen Emilie bij deze heel veel succes wensen. Zij neemt de plaats in van Maikel Mannes die met pijn in het hart afscheid neemt maar zich gaat storten op zijn vaderschap. Wij willen via deze weg dan ook Maikel ontzettend bedanken voor zij...n bewezen diensten en succes wensen als papa.

Verder hebben wij vanochtend het bericht gekregen van Odd Fellows te Appingedam dat zij bij een boekeninzameling €300 euro ingezameld hebben voor Stichting kindervakantiespelen Delfzijl.
Wij willen Odd Fellows bedanken voor hun inzameling en inzet voor onze Stichting!

Ook hebben wij nog nieuws over een speciale sponsoring voor dit jaar; De Glazen Kroeg. De Glazen Kroeg is een 250 jarig jubileum feest voor Cafe- Slijterij Stad en Lande. Kevin Meertens kastelijn van Cafe- slijterij Stad en Lande zal zich van 24 t/m 28januari vrijwillig laten "opsluiten" in Stad en Lande. Net als in Serieus Request zonder te eten en te drinken. Dit om geld in te zamelen voor Sailing Kids en Stichting Dierenlot en daar zijn wij als 3e lokaal goed doel bij gekomen.
Wij wensen Kevin 24 januari heel veel succes die 5 dagen, en hopen op een mooi geld bedrag voor Sailing Kids, Stichting Dierenlot en natuurlijk Stichting kindervakantiespelen Delfzijl.

https://www.facebook.com/CafeSlijterijStadenLande/
http://www.cafestadenlande.nl/

Vriendelijke groet,
Het bestuur.

Nieuw bestuurslid gezocht

Gepubliceerd: Zondag 15 oktober 2017

Gezocht : Bestuurslid 


Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl organiseert in de zomer jaarlijks twee speelweken voor basisschoolkinderen.  De stichting is op zoek naar een nieuw bestuurslid die zich herkent in onderstaand profiel.


Het dagelijkse bestuur bestaat uit de voorzitter, penningmeester en secretaris.  En wordt aangevuld door vier bestuursleden. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het organisatorisch- en financieel beleid. Tevens voor de vrijwilligers die werkzaam zijn voor de Stiching. Het bestuur bewaakt bij de besluitvorming de missie en de visie van de Stichting. Het bestuur heeft een belangrijke rol in het onderhouden van het externe netwerk.
 
Functiebeschrijving De werkzaamheden van het bestuur bestaan in hoofdlijnen uit de volgende activiteiten: • Alle voorbereidende werkzaamheden in aanloop richting de Kindervakantie speelweken • Bijwonen van bestuursvergaderingen (gemiddeld 1 keer per 4 weken). • Het werven van vrijwilligers en sponsoren. • Het onderhouden van externe contacten. • Het verzorgen van faciliteiten voor tijdens de speelweken. 
 
Functie- eisen • Affiniteit met de doelgroep. • 21 jaar of ouder. • Creatief en overstijgend kunnen denken. • Zowel zelfstandig als in groepsverband kunnen werken. • Iemand die betrouwbaar is en verantwoordelijkheid neemt. • Communicatief vaardig.  • BHV en bestuurservaring is een pré. 
 
Nadere informatie Het betreft een functie op vrijwillige basis. De functie is voor de duur van een jaar. Van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. 
 
Sollicitatie richten aan U kunt uw motivatiebrief mailen naar info@kindervakantiespelendelfzijl.nl ter attentie van Petra Delger. U kunt reageren op deze vacature tot uiterlijk 23 oktober 2017.
 
Uit de ontvangen motivatiebrieven wordt een selectie gemaakt. U wordt uiterlijk begin november 2017 via de mail op de hoogte gesteld of u wordt uitgenodigd voor een gesprek. De gesprekken zullen gevoerd worden door het dagelijks bestuur.