Kindervakantiespelen Delfzijl - Lutje grut

Home

In de zomervakantie worden er in Delfzijl ieder jaar vakantiespelen georganiseerd voor basisschoolkinderen onder de naam "Lutje Grut".
Tijdens de twee zomerspeelweken kunnen de kinderen, in kleine groepen verdeeld, meedoen aan verschillende activiteiten zoals:
hutten bouwen, excursies, knutselen, workshops, varen, zwemmen, paardrijden, popcorn en pannenkoeken bakken en diverse sport- en spelactiviteiten.

Lutje Grut is 2014 is van 7 t/m 11 juli (week 1) en van 14 juli t/m 18 juli (week 2). Thema: VAKANTIE!!! Meer informatie kunt u vinden onder algemene informatie.

Reunie

Gepubliceerd: Zondag 23 maart 2014

Hallo Luitjes! 

 

Wat was het weer een geslaagd feestje gisteren! Veel verkleede mensen in tiroleroutfit, h-e-l-e-m-a-a-l geweldig! Wij willen alle aanwezigen dan ook bedanken voor het goede humeur dat ze mee hebben genomen. Hoop dat we zo iedereen weer enthousiast gemaakt hebben om zich op te geven voor Lutje Grut dit jaar. Momenteel zijn er al weer vele toppers bezig om de boel spik en span te maken bij de Schuttersvereniging gebouw in Delfzijl. Wij willen via deze weg dan ook de Schuttersvereniging Delfzijl hartelijk bedanken dat ze hun zaal beschikbaar hebben gesteld voor het feest. In het bijzonder ook de gastheer en barman Pieter. De foto's zullen zo spoedig mogelijk op de site te vinden zijn.

Namens het bestuur, Joooo di haaaaaa hi tiiii

Reunie

Gepubliceerd: Zaterdag 8 maart 2014

Op 22 maart aanstaande organiseren wij voor alle vrijwilligers een reunie. Informatie is per email verzonden.  Er is dit jaar gekozen voor een thema; Apresski! Neem je lederhozen, skischoenen, snowboardbril en skipullie's maar mee. Aanmelden kan via het mailadres van Maikel, Maikel@kindervakantiespelendelfzijl.nl. Bij aanmelding zal je meer informatie krijgen over de avond. 

Mocht je geen uitnodiging hebben gekregen maar wel meegeholpen met Lutje Grut 2013 mag je deze mail uiteraard als uitnodiging beschouwen. Wacht dus niet en beleef met alle vrijwilligers een ge-wel-dige avond! Joooo di Jaaaa Hi Ti

 

Aanmelden vrijwilliger 2014

Gepubliceerd: Vrijdag 7 maart 2014

Aanmelden voor Lutje Grut 2014 is weer mogelijk!!!!!!!!!!! 

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger tussen 14 en 29jaar, en lijkt het je leuk een groepje te leiden of 30 jaar en ouder en zich op een andere manier willen inzetten voor de stichting.

Meld je dan zo snel mogelijk aan via de onderstaande link;

Aanmelding vrijwilliger 2014

Wil je meer informatie over de Stichting, neem dan gerust contact op via de mail; Info@kindervakantiespelendelfzijl.nl of via het contactformulier op de site. 

Gelukkig nieuwjaar!!!

Gepubliceerd: Woensdag 1 januari 2014

DVD's Lutje Grut 2013

Gepubliceerd: Vrijdag 20 december 2013

Na de groepsfoto's zijn nu ook de bestelde DVD's klaar om bezorgd te worden.
Iedereen die tijdens Lutje Grut 2013 een DVD heeft besteld, wordt geadviseerd om de brievenbus de komende week goed in de gaten te houden.
Dit collector's item is namelijk zeer gewild!!! Lachen 

Groepsfoto's Lutje grut 2013 week 1 en week 2

Gepubliceerd: Zondag 8 december 2013

Helaas heeft het iets langer geduurd dan de bedoeling is maar alle bestelde groepsfoto's van week 1 en week 2 zijn verstuurd. 

Tevens ontvangt elke leiding en hulpleiding een foto van zijn of haar groepje. Deze zijn inmiddels ook verstuurd. 

De DVD's zijn helaas nog niet klaar, maar deze worden zo snel mogelijk verstuurd.

Gevonden voorwerpen na de weken

Gepubliceerd: Maandag 22 juli 2013

Tijdens Lutje Grut 2013 zijn er allemaal voorwerpen zoals kleren gevonden.

U kunt een afspraak maken om de spullen te bekijken door tussen 19:00 en 20:00 te bellen naar 06 42574131.

We bewaren de spullen tot en met 5 augustus. Daarna worden alle spullen weggegooid.

Brief eindmanifestatie

Gepubliceerd: Donderdag 18 juli 2013

 
 Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl

 

Hallo ouders en/of verzorgers!

Vrijdag 19 juli 2013 hebben wij alweer de feestelijke afsluiting van de 2e week van Lutje Grut 2013.

Graag willen wij alle ouders, verzorgers, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s en overige belangstellenden uitnodigen om dit samen met ons te vieren!

De eindmanifestatie begint om 13.30 en eindigt om 15.00. Wij verzoeken u om de kinderen niet voor  15.00 mee naar huis te nemen.

Naast de vele gratis  activiteiten kunt u voor 2,50 ook een T-shirt laten bedrukken, wel zelf een T-shirt meenemen voorzien van naam en groepsnummer.

De groepsfoto’s van de kinderen zijn te koop voor 3 euro inclusief verzendkosten, alsmede een DVD met alle foto’s van week 1 en week 2 voor 7,50

Ook is er verkoop van koffie, thee, cake, frisdrank en hamburgers.

Wij hopen jullie morgen allemaal te zien! En nu al bedankt voor alle positieve reacties die wij van iedereen hebben mogen ontvangen!

PS bent u al lid van de Lutje Grut Facebook pagina?

Heeft u al een berichtje achtergelaten in ons gastenboek op onze website? www.kindevakantiespelendelfzijl.nl

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

 

Foto's week 2

Gepubliceerd: Woensdag 17 juli 2013

  De foto's van de maandag en dinsdag van week 2 staan vanaf nu op de website.
De foto's van de maandagavond, zijn foto's van het avondprogramma voor alle vrijwilligers.

Belangrijk bericht: Brief schildmeer (voor 16 juli)

Gepubliceerd: Maandag 15 juli 2013

 
 Stichting Kindervakantiespelen Delfzijl

 


Lutje Grut Stad, 15 juli 2013


Betreft: het zelf brengen en halen van uw kinderen op 16 juli 2013 naar en van het Schildmeer


Beste ouders/verzorgers,

Op dinsdag 16 juli worden de kinderen om 09.00 uur verwacht op het strand van het Schildmeer en kunnen ze om 16.30 uur weer worden opgehaald.   Tevens willen we u vragen of u misschien meerdere kinderen kunt meenemen in de auto.

Net als op de andere dagen dient u zelf zorg te dragen voor een lunchpakketje voor uw kinderen , Lutje Grut verzorgt het drinken. 
Wilt u uw kinderen ook zwemkleding meegeven? Lutje Grut zorgt voor zonnebrandcrème.

Bij slecht weer behoudt de organisatie i.v.m. de veiligheid van de kinderen zich het recht voor om het programma  te wijzigen, u zal daar in dat geval z.s.m. over worden geïnformeerd.

Op dinsdag 16 juli 2013 hebben wij in samenwerking met Kunstenaarscollectief “de Draad” (mede de organisatoren van het familiefestival “Art Carnivale”)  de hele dag activiteiten op het Schildmeer.

Kinderen van Lutje Grut gaan onder begeleiding van kunstenaars van het Collectief iets moois maken. De jongste kinderen gaan maskers maken en de oudsten een grote lemen hut!

Het familiefestival Art Carnivale vindt dit jaar plaatst op vrijdag 19 juli, zaterdag 20 juli en zondag 21 juli 2013 aan het Schildmeer en de toegang is gratis. Op deze dagen kunt u zelf met uw kinderen gaan kijken naar al het moois dat zij op 16 juli gemaakt hebben!!!
Op zondag 21 juli om 18:30 vraagt de organisatie van Art Carnivale of alle kinderen verkleed naar het festival willen komen om deel te nemen aan een optocht, maar dit is uiteraard vrijblijvend!. Voor meer informatie over de verklede optocht voor kinderen of het festival aan zich kunt u kijken op www.artcarnivale.nl


Namens het bestuur,

 

Andrea Nieboer
Voorzitter